apartment in Bucharest at night bucharest furniture and a romanian sunset Bucharest sunset from one of our rent apartments Bucharest apartment interior
Accommodation in Bucharest rent logo
Bucharest apartment king size bed Romanian seaside shot at sunrise Bucharest apartment interior (corner detail)
Cazare in apartamente in regim hotelier in Bucuresti. Cazare in apartamente pe termen scurt in centrul Bucurestiului la cele mai bune preturi. Inchiriaza un apartament pe termen scurt pentru orice ocazie! Apartamente ieftine in centrul Bucurestiului. Rezerva online apartament in centrul Bucurestiului!

Cazare regim hotelier.

Accomodation in Bucharest flower logo menu

Bucuresti

Bucurestiul este un oras interesant, in care istoria si modernismul sunt combinate, completate cu folclor romanesc, bucatarie traditionala si ospitalitatea tipic romaneasca.
Bucuresti - Arcul de Triumf

Airport transfer

One way: 20 €

Round trip: 38 €Categorii de apartamente

Inclus in pret:

  • Conexiune Internet
  • Curatenie
  • Asternuturi, prosoape
  • Utilitati

38 euro/ noapte

Doriti sa calatoriti la Bucuresti si cautati cazare? Suntem aici pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru sejurul dumneavoastra in Bucuresti.

Tocmai ati gasit raspunsul la intrebarea "unde ma cazez in Bucuresti?", deoarece Accommodation in Bucharest a fost conceputa ca sa va ofere cele mai bune solutii pentru o cazare ieftina in Bucuresti. Cu oferta noastra veti avea cel mai confortabil sejur in Bucuresti.

Cand vii sa vizitezi Bucurestiul, un apartament poate fi o buna alternativa la o camera de hotel, care de multe ori poate fi chiar plictisitoare. O cazare adecvata in Bucuresti, poate fi un aspect important al sederii dumneavoastra in cel mai mare si mai interesant oras al Romaniei.

La "Accommodation in Bucharest" puteti gasi atat o garsoniera cat si un apartament cu doua sau trei camere. Depinde de ceea ce aveti nevoie. Toate apartamentele noastre au interioare deosebite comparate cu camerele din hotelurile din Bucuresti - fiecare apartament fiind unic in felul sau. Puteti alege sa stati intr-un hotel in Bucuresti sau sa incercati ceva complet nou.
Contact Accommodation in Bucharest

Contactati-ne pentru a rezerva un apartament in Bucuresti:

+40-722-627.808
+40-21-25.25.999

sau trimiteti un email la
office@in-bucharest.roInformatii generale despre Accommodation in Bucharest

Alaturi de noi veti descoperi un nou sens al cuvantului "acasa", economisind timp si bani. Profitati astfel de intimitatea unui apartament modern ca alternativa la o camera de hotel.


Ce trebuie sa stii despre apartamentele oferite de Accommodation in Bucharest

Apartamentele noastre sunt ieftine, mult mai ieftine decat o camera de hotel. Toate apartamentele sunt localizate in blocuri noi, in centrul Bucurestiului, in apropierea atractiilor turistice si a centrelor de afaceri.


Schimba moneda

Euro

US Dollar

Lire sterline

Lei noiAccommodation in Bucharest - footer

Our site in other languages:
Accommodation in Bucharest | Alojamiento en Bucarest | Hebergement a Bucarest | Apartamente in Bucuresti | Alloggio a Bucarest | Unterbringung in Bukarest