apartment in Bucharest at night bucharest furniture and a romanian sunset Bucharest sunset from one of our rent apartments Bucharest apartment interior
Accommodation in Bucharest rent logo
Bucharest apartment king size bed Romanian seaside shot at sunrise Bucharest apartment interior (corner detail)
Despre Bucuresti


Bucuresti, capitala Romaniei - purtand numele fondatorului sau, un cioban pe nume Bucur - este situata in Campia Romana, intre Muntii Carpati si Delta Dunarii. Este mentionata in documente in urma cu 500 de ani, in timpul domniei legendarului Print Vlad Tepes – Contele Dracula.

In 1930, orasul este cunoscut si sub numele de “Micul Paris al Orientului”. De atunci, cutremurele, bombele celui de al al II-lea razboi mondial, precum si Ceausescu, au contribuit la distrugerea frumusetii sale interbelice.

Centrul vechi al Bucurestiului - prima zona mestesugareasca si comerciala a orasului - care cuprinde Curtea Veche, Hanul lui Manuc, strazile Selari, Sepcari, Covaci, Gabroveni si Lipscani, este situat numai la citiva pasi de Piata Universitatii - Kilometrul 0 al Romaniei.

De asemenea, in zonele centrale ale Bucurestiului se afla si cateva parcuri vechi: Cismigiu (1850), Gradina Botanica (1884).

Orasul este inconjurat si de numeroase lacuri si paduri – in care se gasesc un mare numar de monumente construite in vechiul stil architectonic Romanesc: padurea Snagov si lacul (care include si manastirea cu acelasi nume situata pe o insula in mijlocul lacului, unde este inmormintat Contele Dracula), Mogosoaia – cu palatul Printului Constantin Brancoveanu, manastirile Cernica si Pasarea, Lacul si Manastirea Caldarusani (care a fost fondata de Printul Matei Basarab), Padurea Baneasa.

In prezent, Bucurestiul este centrul cultural si economico-social al Romaniei, oferind o mare varietate de posibilitati de cazare care include apartamente particulare, campusuri universitare, hoteluri si hostale. Cele mai importante locuri sunt situate in centru – Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana cu imprejurimile, unde se afla si centrul vietii de noapte: baruri de zi si de noapte, pub-uri, teatre, cinematografe.Contact Accommodation in Bucharest

Contactati-ne pentru a rezerva un apartament in Bucuresti:

+40-722-627.808
+40-21-25.25.999

sau trimiteti un email la
office@in-bucharest.roInformatii generale despre Accommodation in Bucharest

Alaturi de noi veti descoperi un nou sens al cuvantului "acasa", economisind timp si bani. Profitati astfel de intimitatea unui apartament modern ca alternativa la o camera de hotel.


Ce trebuie sa stii despre apartamentele oferite de Accommodation in Bucharest

Apartamentele noastre sunt ieftine, mult mai ieftine decat o camera de hotel. Toate apartamentele sunt localizate in blocuri noi, in centrul Bucurestiului, in apropierea atractiilor turistice si a centrelor de afaceri.


Accommodation in Bucharest - footer

Our site in other languages:
Accommodation in Bucharest | Alojamiento en Bucarest | Hebergement a Bucarest | Apartamente in Bucuresti | Alloggio a Bucarest | Unterbringung in Bukarest