apartment in Bucharest at night bucharest furniture and a romanian sunset Bucharest sunset from one of our rent apartments Bucharest apartment interior
Accommodation in Bucharest rent logo
Bucharest apartment king size bed Romanian seaside shot at sunrise Bucharest apartment interior (corner detail)

Airport transfer

One way: 20 €

Round trip: 38 €

Informatii utile despre Bucuresti

Aici puteti gasi o multitudine de adrese din Bucuresti. Cinematografe, teatre, muzee, cluburi sau institutii publice pe toate le puteti gasi aici.

Prima data in Romania

Daca sunteti pentru prima data in Romania, e bine sa cunoasteti cateva informatii utile.

Ambasade si consulate

In cazul in care aveti nevoie de asistenta consulara, va rugam sa retineti informatiile de contact ale ambasadei sau consulatului tarii dumneavoastra.

Metroul Bucuresti

Reteaua de metrou in Bucuresti acopera cea mai mare parte a orasului, fiind in acelasi timp confortabila si fiabila si usor de folosit. Vezi harta metroului bucurestean.

Autobuze, tramvaie & taxi

Mijloacele de transport in Bucuresti pot fi putin complicate pentru cineva care vine dintr-o tara straina, asa ca este mai bine sa stie la ce sa se astepte cind ajunge aici.
Contact Accommodation in Bucharest

Contactati-ne pentru a rezerva un apartament in Bucuresti:

+40-722-627.808
+40-21-25.25.999

sau trimiteti un email la
office@in-bucharest.roInformatii generale despre Accommodation in Bucharest

Alaturi de noi veti descoperi un nou sens al cuvantului "acasa", economisind timp si bani. Profitati astfel de intimitatea unui apartament modern ca alternativa la o camera de hotel.


Ce trebuie sa stii despre apartamentele oferite de Accommodation in Bucharest

Apartamentele noastre sunt ieftine, mult mai ieftine decat o camera de hotel. Toate apartamentele sunt localizate in blocuri noi, in centrul Bucurestiului, in apropierea atractiilor turistice si a centrelor de afaceri.


Schimba moneda

Euro

US Dollar

Lire sterline

Lei noiAccommodation in Bucharest - footer

Our site in other languages:
Accommodation in Bucharest | Alojamiento en Bucarest | Hebergement a Bucarest | Apartamente in Bucuresti | Alloggio a Bucarest | Unterbringung in Bukarest